En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Katman nüshası: Binaların kat skorsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir adet müstacel çıkış kapısı mahal almalıdır. Erdemli katlı bünyelarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında kuruluşda kâin insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en uygun bedel politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı nöbet otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın kapısı istanbul Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak kapının çabucak açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın baplarının ve henüz birokkalı yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlamlandığını öğrenmek kadar temel durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page